Onafhankelijk hypotheekadvies

Dit verschaft u de mogelijkheid tot een aantrekkelijke hypotheek met de beste condities en scherpe rentetarieven. Wij leggen u in een adviesgesprek graag uit dat een hypotheek wel degelijk doorzichtig en begrijpelijk kan zijn. Onze adviseurs informeren u in heldere taal over rente, aflossing en levensverzekeringen. Ook kunnen wij u adviseren over woonlastenverzekeringen bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

Verzekeren

Weet u niet precies welke verzekeringen op uw persoonlijke situatie aansluiten? Of wilt u graag ondersteuning en een persoonlijk aanspreekpunt? Tot ons netwerk behoren de DBZ Adviseurs, een deskundig en onafhankelijk advieskantoor, dat actief is op de zakelijke en particuliere markt voor verzekeringen, hypotheken en financieel advies.

Zij geven bedrijven en particulieren inzicht in de (financiŽle) risico's die zij lopen en adviseren/bemiddelen bij het voorkomen, beperken en afdekken van deze risico's.

DBZ adviseurs nemen uw wensen en mogelijkheden onder de loep en komt met passende individuele verzekeringen of een voordelig verzekeringspakket voor het hele gezin, c.q. bedrijf

Meer weten?

Neem contact op met DBZ adviseurs. Bel 0174 - 200 040, of via formulier https://www.dbz.nl/project

WhatsApp: 06 15673750 (alleen berichten) of stuur een mail naar rene@dbz.nl dan wel naar info@groenehartmakelaarsgroep.nl.

https://www.dbz.nl/