Corona informatie
Vorige | Volgende

Ligplaats 29 Leimuiden

Vraagprijs € 35.000 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

De ligplaats ligt in een groene omgeving, een gezellig dorpshart en een fijne, gemoedelijke sfeer. Je geniet hier nog echt van die typische dorpse warmte. Bovendien vind je alle basisvoorzieningen op de hoek. Vanaf de bakker ben je binnen een minuut bij de slager. Met je brood en vleeswaren onder je arm, sta je twee minuten later in de supermarkt. Om vervolgens je boodschappen naar de boot te brengen en binnen te stappen in het café voor een kop koffie of een borrel.

Het onderhoud, beheer en instandhouding is voor rekening van de Vereniging van Eigenaars, welke hiervoor wordt opgericht.
De damwand wordt uitgevoerd in staal en voorzien van een prefab deksloof.
De aanlegsteigers/palen worden uitgevoerd in hout. De aanlegsteiger bestaat uit een tweetal palen met houten liggers. Hierop zullen dekdelen worden bevestigd. Ten behoeve van het aanmeren van de boten wordt daar waar geen aanlegsteiger komt tussen twee ligplaatsen in, een houten paal geplaatst. Voor de plaats van de aanlegsteigers/palen verwijzen wij naar de situatietekening.

Beschikbare afmetingen
De vrije doorvaarhoogte ter plaatse van de brug is ca. 1600mm t.o.v. gemiddeld waterpeil (-0,63 NAP). De afmetingen van de ligplaats is ca. 6700 x 2850 mm. De diepgang van de haven is ca. 1000mm.

De gemeente Kaag en Braasem heeft in haar thans vigerende bestemmingsplan het volgende opgenomen ten aanzien van de ligplaatsen: “ligplaatsen voor pleziervaartuigen inclusief bijbehorende loopsteigers, uitsluitend voor gebruik als passantenhaven en voor bewoners binnen een straal van 200 meter rond de bestemming”.

Leimuiden ligt in het groen en tegelijkertijd dichtbij de belangrijke uitvalswegen. Vanuit het dorp rijd je de provinciale weg N207 op. Een directe route naar Noord- of Zuid-Holland. En wil je naar Amsterdam, Den Haag of Schiphol? Via de A4 ben je er in een mum van tijd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
overigog
Type woning
overigog
Soort bouw
nieuwbouw

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin

Garage

Garagesoorten
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object