Een stille verkoop zorgt er voor dat uw woning niet door zomaar iedereen bekeken kan worden. Door deze stille verkoop zult u alleen aanvragen ontvangen van mensen die echt interesse hebben in uw woning en die bereid zijn een bod uit te brengen.

Waarom een huis in de stille verkoop?

  • Door privacy- of veiligheidsredenen;
  • U wilt niet dat iedereen weet dat uw woning te koop staat;
  • U hebt een langere aanvaardingstermijn;
  • Omdat u zelf nog op zoek bent naar een nieuwe woning;
  • U wilt alleen onder bepaalde voorwaarden verkopen.

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin u de verkoop van uw woning niet breed wilt uitmeten. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat u uw woning simpelweg niet aan het grote publiek wilt tonen door privacy- of veiligheidsredenen, of dat u niet wilt dat iedereen weet dat uw woning te koop staat. Ook kan het zo zijn dat u meer tijd wenst om te verkopen, dat u al een ge´nteresseerde potentiŰle koper heeft gevonden of dat u alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen.

Dan is stille verkoop een optie.

Wijzullendan geen 'te koop' bord voor uw huis plaatsen en u kiest zelf op welke websites u wel of niet wilt verschijnen. U kunt op die manier een minder brede, maar zeker net zo ge´nteresserde doelgroep aanspreken. Als u bij ons aangeeft van stille verkoop gebruik te willen maken, komt onze makelaar bij u langs voor de woningopname en geven we een adviesprijs af. Wij begeleiden u dan tijdens de verkoopperiode, de onderhandelingen en de verkoopovereenkomst bij de uiteindelijke verkoop.